Nieuws

Terug naar overzicht

Optimale afleesbaarheid door High Brightness techniek.

Heeft u te maken met een scherm wat moeilijk afleesbaar is in zonlicht of ander omgevingslicht? Samen met APLEX Technology leveren we Panel PC's en TFT oplossingen met een optimale afleesbaarheid. Dit bereiken we door het toepassen van auto dimming en een high brightness LCD-panel waarbij de helderheid van het scherm automatisch wordt aangepast aan de omgevingslicht.

De helderheid van het scherm kan oplopen tot 1000 nits. Om de weergavekwaliteit nog meer te verbeteren kan je voor optical bonding kiezen in combinatie met een oppervlakte coating.

Er zijn verschillende opties voor een coating laag beschikbaar zoals anti-reflectie, anti-glare of anti-UV. Anti-glare coating zorgt voor meer zichtbaarheid en geschikt voor natuur en kunstlicht. Anti-reflectie kan lichtreflectie verminderen om de helderheid van het scherm te vergroten. Een Anti-UV coating kan UV-licht blokkeren om de kwaliteit en levensduur van de LCD-paneel te beschermen.

Optical bonding is een techniek waarbij een gel-laag wordt aangebracht tussen het lcd oppervlak en het glas. Buiten de voordelen van het achterwege blijven van stof en vocht alsmede vandaalbestendigheid is het ontbreken van extra lichtbreking de voornaamste eigenschap. Ook een snellere warmte afvoer is een belangrijk voordeel. Het schermbeeld krijgt een hogere contrast en helderheid. In combinatie met één van de andere opties ontstaat er een prachtig beeld.

Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden en gerealiseerde oplossingen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via telefoon 033-2774905 of email verkoop@hpsindustrial.nl