Over HPS

Betrokkenheid en kennis van zaken vormen de basis van onze oplossingen.

HPS industrial B.V. is een onderneming die gespecialiseerd is in het samenstellen, bouwen en configureren van industriële computer- en netwerkoplossingen.

Bekijk onze producten

Wij leveren systemen voor oplossingen waarbij hoge eisen worden gesteld aan betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor lange termijn. Met onze sales en technische mensen zorgen we voor de juiste oplossing, samenwerking en langdurige relatie met onze klanten.
 

Het leveringsprogramma omvat Panel en box PC’s, Cobots, Artificial Intelligence (AI) box PC's, Rackmount oplossingen, Industriële Gateway PC’s, Embedded computer boards, Industriële touch panels, HMI schermen en industriële bedrade en draadloze netwerk producten. HPS vertegenwoordigt o.a. de volgende merken Advantech, Arbor, Ibase, Moxa, Jaka, Chenbro en Aplex.

Visie en missie

Bedrijven in de industriële sector succesvoller maken door het delen van kennis met een persoonlijk en specialistisch advies.

HPS Industrial is al 30 jaar de ideale partner voor de machinebouwers, eindgebruikers, systeem integratoren en groothandels binnen de industriële sector. Wij zijn een onderneming die gespecialiseerd is in het samenstellen, bouwen en configureren van industriële computer- en netwerkoplossingen en leveren producten en systemen voor oplossingen waarbij hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor lange termijn.

Wij permitteren ons, naast de beste producten ook alleen de beste merken in ons portfolio op te nemen waardoor wij in staat zijn een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment aan te bieden. Kennis en begrip van de markt waarin onze klanten actief zijn, biedt ons de kans om mee te kunnen denken bij technische vraagstukken. De belangen van de klant worden door ons centraal geplaatst. Wij nemen verantwoordelijkheid en handelen vanuit integriteit en commitment richting onze klanten, leveranciers en ons personeel.

Met onze sales en technische mensen zorgen we voor de juiste oplossing, samenwerking en langdurige relatie met onze klanten. Wij spelen continu in op trends en bewegingen in de markt en assisteren onze klanten zo veel mogelijk bij de meest uiteenlopende wensen. Wij ondersteunen onze klanten proactief met innovatieve industriële technieken en de allernieuwste producten. HPS Industrial is anders, wij vragen verder door om tot de kern van het probleem te komen. Bereikbaarheid staat bij ons centraal evenals korte lijnen en een instelling die van aanpakken getuigt zorgen voor een optimale samenwerking. Dit motiveert ons steeds verder te ontwikkelen, te optimaliseren en te inspireren. Dankzij onze specialistische kennis weten wij waar wij het over hebben. Met ons team en ons motto “afspraak is afspraak” zien wij nieuwe uitdagingen als nieuwe kansen die wij niet uit de weg gaan.

Onze medewerkers

Stephan Nagtegaal

Algemeen directeur

Eelko Lodema

Commercieel manager

Erik Seijner

Product manager

Ronald Goedhart

Sr. Product manager

Steven Wigboldy

Business development manager

Danny Hooijer

Sales engineer

Alex Attevelt

Sales engineer

Bart Oosterink

Sales engineer

Arno van Breda

Inkoper

Connie van Ginkel-Hoogeweg

Financiële administratie

Ardjan Vlastuin

Senior system engineer / R&D engineer

Mark de Goede

Hoofd technische dienst

Menno Bovenschen

Technische dienst

Sven van der Plas

Lead Mechanical Engineer

Lennart Visser

Technische dienst

Bart van de Esschert

RMA

Marco Gaasbeek

Logistiek medewerker

Achtergrond en mentaliteit

HPS Industrial is in 1993 opgericht . Er werken 20 mensen bij HPS in Veenendaal, Kernpunten zijn kennis van zaken, korte levertijden en de 'afspraak is afspraak' mentaliteit.

Steeds vaker ligt de nadruk op ontwikkeling van specifieke configuraties voor de klant. HPS is in staat om samen met de klant tot de juiste oplossing te komen en deze uit te rollen, ook bij grote en langlopende projecten. Afspraken over support op lange termijn zijn daarbij gebruikelijk.

HPS is aangesloten bij FHI, de federatie van technologiebranches, afdeling Industriële Automatisering. Ook is HPS Microsoft Certified Partner en Intel Processor Integrator (IPI). HPS is door SBB groep erkend als leerbedrijf voor stagaires uit het MBO.

Merken

HPS is distributeur van de volgende merken:

Naast de distributeurschap zijn wij ook reseller van de volgende merken :