Over HPS

Over ons

Betrokkenheid en kennis van zaken vormen de basis van onze oplossingen.

HPS industrial B.V. is een onderneming die gespecialiseerd is in het samenstellen, bouwen en configureren van industriële computer- en netwerkoplossingen.

Bekijk onze producten

Wij leveren systemen voor oplossingen waarbij hoge eisen worden gesteld aan betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor lange termijn. Met onze sales en technische mensen zorgen we voor de juiste oplossing, samenwerking en langdurige relatie met onze klanten.

Het leveringsprogramma omvat Panel en box PC’s, Cobots, Artificial Intelligence (AI) box PC's, Rackmount oplossingen, Industriële Gateway PC’s, Embedded computer boards, Industriële touch panels, HMI schermen en industriële bedrade en draadloze netwerk producten. HPS vertegenwoordigt o.a. de volgende merken Advantech, Arbor, Ibase, Moxa, Jaka, Chenbro en Aplex.

 

Onze medewerkers

Pieter van Woerden

Directeur

Stephan Nagtegaal

Algemeen directeur

Eelko Lodema

Commercieel manager

Erik Seijner

Product manager

Ronald Goedhart

Sr. Product manager

Steven Wigboldy

Accountmanager / Online marketeer

Danny Hooijer

Sales engineer

Alex Attevelt

Sales engineer

Bart Oosterink

Sales engineer

Roan Snellaars

Online marketeer

Arno van Breda

Inkoper

Connie van Ginkel-Hoogeweg

Financiële administratie

Menno Bovenschen

RMA

Mark de Goede

Hoofd technische dienst

Ardjan Vlastuin

Technische dienst

Bart van de Esschert

Technische dienst

Sven van der Plas

Technische dienst

Lennart Visser

Technische dienst

Marco Gaasbeek

Logistiek medewerker

Achtergrond en mentaliteit

HPS Industrial is in 1993 opgericht . Er werken 20 mensen bij HPS in Veenendaal, Kernpunten zijn kennis van zaken, korte levertijden en de 'afspraak is afspraak' mentaliteit.

Steeds vaker ligt de nadruk op ontwikkeling van specifieke configuraties voor de klant. HPS is in staat om samen met de klant tot de juiste oplossing te komen en deze uit te rollen, ook bij grote en langlopende projecten. Afspraken over support op lange termijn zijn daarbij gebruikelijk.

HPS is aangesloten bij FHI, de federatie van technologiebranches, afdeling Industriële Automatisering. Ook is HPS Microsoft Certified Partner en Intel Processor Integrator (IPI). HPS is door SBB groep erkend als leerbedrijf voor stagaires uit het MBO.

Merken

HPS is distributeur van de volgende merken:

Naast de distributeurschap zijn wij ook reseller van de volgende merken :