Testen

Warmtekast

Wide temperature range, een van de belangrijkste eigenschappen van een industriele PC. De systemen moeten namelijk kunnen blijven functioneren in verschillende temperatuur omstandigheden. Om de systemen hierop te kunnen testen, maken we gebruik van een warmtekast. Op deze manier kunnen we zo goed als mogelijk de omgeving nabootsen om de hardware grondig te testen. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste hardware voor uw omgeving.

Quality check

Naast de uitgebreide duurtest, vinden we bij HPS erg belangrijk om er voor te zorgen dat de kwaliteit van de uitlevering nagestreefd wordt. Zo wordt elk onderdeel gecontrolleerd op correcte assemblage. Ook worden alle toebehoren gecontroleerd of alles aanwezig is en of elk systeem volgens bouwbeschrijving geassembleerd is. Zo zorgen we dat elk systeem wat uitgelverd wordt identiek is.

Duurtest

Alle systemen die door HPS worden uitgeleverd worden grondig getest in een minimale tijdsduur van 24 uur. Met verschillende software tools worden alle componenten en I/O aansluitingen grondig getest zodat u zeker bent dat u geen defecte items ontvangt.