Nieuws

Terug naar overzicht

COVID-19 (Corona) Virus

Met de nieuwe maatregelen die afgelopen weekend door het kabinet getroffen zijn i.v.m. het Corona virus worden veel bedrijven geraakt. Van zoveel mogelijk thuiswerken naar zoveel mogelijk verplicht thuiswerken. Ook wij hebben zo onze maatregelen getroffen maar we zullen er zoveel mogelijk voor onze klanten zijn ter ondersteuning.

Wij werken momenteel zoveel mogelijk op afstand vanuit huis en opereren momenteel met een minimale bezetting op kantoor en op onze productie en logistieke afdeling.

Begin dit jaar hebben wij onze voorraad verhoogd om u snel van dienst te kunnen zijn. Hoe snel producten bij onze leveranciers beschikbaar zijn is nu niet altijd duidelijk. Ook de verscheping via lucht en zee loopt vertraging op. We doen ons best om achter de schermen er voor te zorgen dat u er zo weinig mogelijk van merkt.

Deze nieuwe situatie vraagt dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen, op alle mogelijke manieren proberen we u als klant zoveel mogelijk van dienst te blijven zijn.

Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregelen, samen zullen we er toch het beste van moeten maken in deze bijzondere tijd in de hoop dat we er sterker uit zullen komen.