Nieuws

Terug naar overzicht

Nieuwe IP65 Panel PC’s voor Smart Retail omgevingen

HPS Industrial biedt vanaf nu nieuwe Panel PC’s aan die geschikt zijn voor Smart Retail omgevingen. Deze fanless 21.5” Panel PC’s van het merk IBASE worden als UPC-serie op de markt gebracht. De schermen zijn voorzien van een hoogwaardig IP65 front design met Projected Capacitive touchscreen, welke tevens geschikt is voor multi-touch bediening.

Specificaties
De UPC-7210 wordt geleverd met verschillende geïntegreerde 7th Gen Intel® Core™ processoren, terwijl de UPC-6210 over een Intel® Atom® E3825 of een Intel® Celeron® J1900 processor beschikt. De UPC-7210 is uitgerust met vier USB 3.0 poorten, één USB 2.0 poort, twee Gigabit Ethernet poorten, één HDMI en Display poort, 12V/24VDC-ingang en ondersteund tot maximaal 32GB DDR4 geheugen. De UPC-6210 heeft daarentegen één USB 2.0 poort, één Gigabit Ethernet poort, een VGA en Display poort, maximaal en onboard 4GB DDR3L-geheugen en twee mPCIe-slots.

De twee modellen hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken, waaronder 64GB SSD-opslag, mPCIe voor mSATA, optionele draadloze oplossingen, en OS-ondersteuning voor Windows 10 en Linux Kernel 4+. Met VESA-montage (100x100) is de UPC-serie niet beperkt tot alleen wandmontage, maar kan de UPC-serie ook worden gemonteerd op een bureau of op een zwenkarm worden geplaatst. “Deze visueel aantrekkelijke UPC-Panel PC’s zijn ideaal voor retailers om in hun winkel klanten te voorzien van productinformatie”, zegt Jaap van den Brandhof, sales engineer bij HPS Industrial. “Daarnaast kunnen de Panel PC’s ingezet worden om klanten de mogelijkheid te bieden producten op een snelle manier online te bestellen.”

UPC-series panel PC kenmerken:

  • 21.5” 1920x1080 IPS LCD-paneel
  • Projected Capacitive touchscreen met multi-touch ondersteuning
  • IP65 front
  • Ondersteunt diverse processorplatforms, van instap- tot prestatieniveau
  • Optionele draadloze oplossing