Nieuws

Terug naar overzicht

Vacature : System Engineer

Binnen HPS Industrial is vanwege de groei een vacature voor System Engineer (40 uur). HPS Industrial levert maatwerk industriële computers aan klanten die actief zijn in markten als bijvoorbeeld de machinebouw, de maritieme sector, gebouwautomatisering, en transport. De taak van de System Engineer is het assembleren en/of modificeren van Industriële computers voor deze klanten. 

Hardware componenten worden in de PC gemonteerd, bewerkt en aangepast aan de wensen van de klant. Ook de benodigde software wordt geïnstalleerd. De status van de te assembleren producen wordt gerapporteerd in een centraal informatie systeem. De System Engineer werkt in een team met meerdere System Engineers. Vanwege de hoogste kwaliteitseisen die voor deze markt nodig zijn controleert de system engineer ook de eindproducten die een collega heeft gebouwd. De System Engineers rapporteren aan de Manager Technisch dienst van HPS Industrial.

Heb je interesse en een afgeronde MBO niveau 3 / 4 diploma? Stuur dan een mail met je CV en je motivatie naar Mark de Goede (Hoofd technische dienst) : mdegoede@hpsindustrial.nl.