Nieuws

Terug naar overzicht

HPS Industrial is vanaf 2018 distribiteur voor iBase in de Benelux

HPS Industrial is per 1 januari de nieuwe distribiteur van het Taiwanees merk iBase, leverancier gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van robuuste industriële PC-producten. iBase heeft gekozen voor HPS als partner vanwege de expertise van het bedrijf op het gebied van marktkennis en industriële PC-toepassingen.

iBase is een van de grootste leveranciers van producten voor industriële computersystemen en de producten maken gebruik van de nieuwste embedded chipsets. Het bedrijf is lid van de Intel® Internet of Things Solutions Alliance en heeft twee fabrieken in Taiwan (Sanchung en New Taipei City). Deze fabrieken zijn ISO9001 en ISO13485 gecertificeerd en de fabriek in Sanchung heeft ook een ISO 14001 certificering. Kerwin Chang, Sales Director bij iBase vertelt: “Wij waren op zoek naar een samenwerking voor de lange termijn met een betrouwbare partner in de Benelux. HPS Industrial is hiervoor de perfecte keuze. De organisatie deelt informatie en is bereid om zich echt te committeren.”

“Wij zijn blij dat iBase voor ons heeft gekozen als partner voor de Benelux”, zegt Pieter van Woerden, General Manager bij HPS Industrial. “Voor iBase is het belangrijk dat de samenwerking voor lange tijd aangegaan kan worden en dat er bij HPS Industrial veel kennis is, zowel marktkennis als technische kennis. Voor onze klanten is het belangrijk dat ons portfolio nu nog breder is. Het blijkt dat klanten heel specifieke producteisen hebben. Dan is het fijn als je een oplossing kunt aandragen die echt passend is. iBase past ook helemaal in het programma van HPS, omdat alles heeft uitgewezen dat het hier om producten gaat van de allerhoogste kwaliteit.”