Nieuws

Terug naar overzicht

HPS Industrial introduceert de nieuwe ViTAM serie van Aplex Technology

HPS Industrial heeft de nieuwe lijn RVS Panel PC’s en industrial monitors van Aplex Technology op de markt gebracht onder de naam ViTAM. Deze serie is ontwikkeld voor verschillende toepassingen zoals de voedselverwerking industrie, chemische industrie en factory automation. De ViTAM Panel PC serie is beschikbaar op 2 verschillende processor platforms, ARM based en X86 based.

Rugged Design

De ViTAM modellen zijn waterdicht vanwege de anti-corrosie roestvrij stalen IP66/IP69K behuizing. Ze zijn voorzien van een True Flat Front Bezel waardoor er geen stof en vuil achter kan komen, dus zeer geschikt voor de voedselverwerkende industrie. Een groot voordeel is dat het scherm uit gezet kan worden via een aan/uit knop aan de zijkant van het scherm, daardoor hoeft het systeem niet eerst afgesloten te worden. De schermen maken aan de achterkant gebruik van waterdichte M12 connectoren voor een betrouwbare verbinding. HPS Industrial levert de ViTAM modellen met zowel Resitive als met Projected capactive touchscreen, daardoor is het scherm makkelijk met de hand te bedienen.

Sunlight Readable oplossing

De ViTAM serie richt zich niet alleen op processen binnenshuis maar ook voor plaatsing buitenshuis. Het display kan met een 1000 Nits High-Brightness LCD panel besteld worden in combinatie met Optical Bonding en Anti reflectie glas, waardoor het scherm in felle lichtomstandigheden te bedienen is. Daarnaast is het scherm in alle weersomstandigheden inzetbaar, van wel 20 graden onder 0 tot en met 60 graden boven 0.

Eigenschappen

  • Display grootte van 10.1 inch tot en met 24 inch.
  • Ondersteund Multi Platforms: ARM based en X86 based met verschillende snelheden (Intel Atom, 4th Gen. Intel Core I, 6th Gen. Intel Core I)
  • True Flat Front Bezel ontwerp en SS304 Stainless Steel behuizing (SS316 for Option) · IP66/IP69K front met M12 connectoren
  • Projected Capacitive touchscreen of Resistive touchscreen.
  • Touch Aan/Uit knop aan de zijkant van het scherm zodat het scherm schoongespoten kan worden
  • Ondersteund VESA Mount
  • Modulair Design: PoE/RFID/CAN/Wide Temp./High Brightness/Optical Bonding/AR Coating/WiFi/BT/SS316 behuizing