Nieuws

Terug naar overzicht

LEC-2580 : Stadsbeveiliging systeem houdt een oogje voor je in het zeil.

Uit onderzoek blijkt dat tegen het jaar 2030, ongeveer 60% van de wereldbevolking in de stad woont. Dat betekend dat er zo’n 4,9 miljard mensen zich voortbewegen in de soms meest uiteenlopende grootste metropolen op de wereld.

Terwijl deze mensen zich in de stad voortbewegen ondervinden ze vaak grote hinder van bijvoorbeeld verkeersopstoppingen en criminele activiteiten. Hierdoor neemt niet alleen de vraag naar meer mankracht toe maar ook bewakingscamera’s, real-time beveiliging, video analyse en verkeer monitoring nemen hevig toe.

Stadsbeveiliging systemen zoals de LEC-2580 worden speciaal ontwikkeld om camera’s, control hubs, communicatie applicaties en real-time analyse te beheren. Om dit te kunnen beheren is er een high performance industriële PC nodig die niet alleen de benodigde I/O poorten aanwezig heeft voor apparaten en sensoren, maar ook stabiele netwerkpoorten voor real-time data verwerking.

De LEC-2580 is een high-performance Box PC die intel’s 6de generatie Core i7/i5/i3 processor ondersteund, daardoor is het systeem uiterst zuinig in stroomverbruik en heeft het uitstekende grafische capaciteiten. Het flexibele I/O interface bevat 4 RS-232/422/485 COM poorten, 4 USB 3.0 poorten, 2 USB 2.0 poorten en 2 HDMI poorten die tot een resolutie van 3840 x 2160 reiken. Naast deze I/O poorten heeft de LEC-2580 ook 6 stabiele ethernet poorten en kan het systeem tot wel 16GB aan geheugen kwijt.

Deze eigenschappen brengen enkele grote voordelen met zich mee, denk daarbij bijvoorbeeld aan het schokvrij streamen van real-time beeldmateriaal in hoge resolutie en de snelle communicatie tussen ingezette apparaten vanwege de stabiele netwerkpoorten.