Nieuws

Terug naar overzicht

Blijf operationeel met Infosec!

Het Franse merk INFOSEC UPS SYSTEM is de nieuwe partner van HPS Industrial B.V. om de markt voor industriële UPS-systemen in de Benelux verder te ontwikkelen.

Met meer dan dertig jaar ervaring brengt INFOSEC battery-backup systemen, omvormers, inverters en overspanningsbeveiligers op de markt. De certificeringen ISO 14001 en ISO 9001 staan voor milieubewuste en kwalitatieve topproducten die in de EU worden geproduceerd.

 


Het vermijden van stroomstoringen en het zorgen voor een goede permanente stroomtoevoer, waarbij spanningspieken en ‘dips’ worden gefilterd, is een echte uitdaging geworden. De gebundelde expertise van INFOSEC en HPS Industrial geeft voor iedere back-up vraag een gepaste oplossing afhankelijk van uw wensen en te beschermen systemen.

We zijn er als HPS trots op distributeur te zijn van een merk als INFOSEC, dat voortdurend streeft naar verbetering van haar producten en diensten om onze klanten tevreden te stellen.

Heb je vragen of wil je weten wat we voor jou mogen betekenen? Bel of mail ons via 033-2774905 of verkoop@hpsindustrial.nl

De UPS systemen zijn ook online te beijken via de onderstaande knop. 

Bekijk de UPS systemen!