Nieuws

Terug naar overzicht

Hij bestaat echt! Een ultra compacte breed inzetbare box-pc.

De Elit-1060 blijkt een brede inzetbaarheid echt waar te maken. Deze ultracompacte, fanless industriële PC met een zeer laag energieverbruik kan worden gebruikt voor ‘Digital sinage’- tot AI-toepassingen.  

 Heb je 1, 2 of 3 beeldschermen? Deze mini PC draait zijn hand er niet voor om 3 beeldschermen van 4K resolutie te voorzien op 60 fps. Ideaal dus voor digital signage-toepassingen zoals het aansturen van meerdere schermen in een voertuig of voor retail toepassingen. 

Als optie is de ELIT-1060 uit te breiden met een Hailo-8™ M.2 AI accelerator. Dit maakt hem krachtig genoeg om de uitgebreide algoritmes van AI-toepassingen snel te kunnen verwerken. 

Met de Intel Celeron N6210 CPU uit de Elkhart Lake-serie beschik je over een CPU met een laag stroomverbruik en hoge prestaties en ben je voorbereid op de eisen van Windows 11 en TPM2.0 support. 

Door de vele aansluitingsmogelijkheden is deze mini PC breed in te zetten. Ook het werk- en opslaggeheugen is naar wens in te richten waarbij we u graag adviseren. 

Deze krachtpatser is inzetbaar binnen een temp. bereik van –20 - +60 gr.C, heeft een hoge schok- en trlbestendigheid en ook een hoge luchtvochtigheid is geen probleem. 

Bevestigingsmogelijkheden zijn eindeloos, dus of je de pc nu achter je scherm, op de muur of op een DIN-rail wilt bevestigen, het kan allemaal.  

Bel gerust voor de mogelijkheden: 033 277 49 05 of bekijk het product hier.
https://www.hpsindustrial.nl/product/elit-1060