Nieuws

Terug naar overzicht

Ethernet switch, voor ieder budget

Ethernet switch, Planet IGS-500T 

Een ‘recht toe – recht aan’ switch voor je industriële omgeving.
Compact in te bouwen 5-poorts 10/100/1000T Gigabit Ethernet Switch.

Met redundante voeding van 9-48 VDC of 24V AC.  Stevige behuizing voor wand- of DIN-rail montage. Lees hier meer.

Ethernet switch, Planet IGS-500T, gewoon, omdat het kan.

De PLANET IGS-500T compacte Industriële 5-poorts 10/100/1000T Gigabit Ethernet Switch,  is geschikt voor industrieel gebruik en beschikt over 5 1000Mbps auto-negotiation poorten. De behuizing is IP30 en robuust maar ook compact en heeft een breed redundant voedingssysteem (9~48V DC of 24V AC). De IGS-500T is geschikt voor gebruik in omgevingen met bedrijfstemperaturen van -40 tot 75 graden Celsius.

Aangezien er steeds meer vraag is naar een IIoT-infrastructuur (Industrial Internet of Things), is de IGS-500T speciaal ontworpen om de implementatie van een industrieel netwerk eenvoudig te maken,  een Plug-and-Play-functie is daar een goed voorbeeld van. Bovendien is hij stabiel en betrouwbaar als het gaat om snelle gegevensoverdracht.
 

Laag stroomverbruik voor ‘Green Networking’.

De IGS-500T maakt gebruik van de geavanceerde groene netwerktechnologie en biedt energiebesparende methoden bij link-on en link-down. Deze functies zorgen ervoor dat de IGS-500T zeer weinig stroom verbruikt in vollast modus, wat helpt om effectief energie te besparen en toch de hoge prestaties efficiënt te behouden.

Met de Auto Power Saving en het IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) protocol, kan de IGS-500T automatisch de status van de kabelverbinding en het netwerkverkeer detecteren, en is dus in staat om het stroomverbruik dienovereenkomstig aan te passen. Hierdoor verbruikt de switch minder stroom wanneer deze minder actief is.

Redundante voeding.

De IGS-500T beschikt over een dubbele voedingsingang met een breed spanningsbereik (9V~48V DC of 24V AC) dat is opgenomen in het automatiseringsnetwerk van de klant om de betrouwbaarheid en uptime van het systeem te verbeteren. In het onderstaande voorbeeld, wanneer voeding 1 niet werkt, wordt de hardware failover-functie automatisch geactiveerd om de IGS-500T te blijven voeden via voeding 2 zonder enig operationeel verlies.

Snel schakelen zonder dataverlies.

De IGS-500T biedt een krachtige switcharchitectuur. De 5 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet poorten die ‘non-blocking switch fabric’ en doorvoersnelheden tot 10Gbps bieden,  kunnen de IGS-500T wire-speed dataoverdracht uitvoeren zonder het risico van dataverlies. De flow control functie stelt de IGS-500T in staat om snelle en betrouwbare data-overdracht te bieden.

Plug en Play.

Alle RJ45 koperinterfaces in de IGS-500T ondersteunen 10/100/1000Mbps automatische gegevensoverdracht voor optimale snelheidsdetectie via RJ45 Categorie 6, 5 of 5e kabels. De standaard auto-MDI/MDI-X ondersteuning kan het type verbinding met elk Ethernet-apparaat detecteren zonder dat er speciale straight-through of crossover kabels nodig zijn.

Flexibel en compact.
De compacte IGS-500T is speciaal ontworpen voor installaties waar weinig ruimte is. Hij kan worden geïnstalleerd voor vaste wandmontage of DIN-rail, waardoor hij flexibeler en eenvoudiger te gebruiken is op elke locatie.