Cases

Terug naar overzicht

Ruimte: geen beperking, wel een uitdaging

Dat HPS Industrial graag meedenkt en niet terugdeinst voor uitdagingen, blijkt uit deze case. Samen met de klant, die gespecialiseerd is in intelligente omroepsystemen voor vliegvelden, bedachten we een maatwerk oplossing voor de beschikbare inbouwruimte. Mede dankzij onze modificatieafdeling kon deze oplossing in praktijk worden gebracht.

Diverse maten servicekasten

De vraag van deze klant om rackmount PC's te leveren was voor ons geen uitdaging op zich maar wel als er een beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Bij deze klant was er sprake dat we niet meer dan 1U inbouwhoogte haden en dat de 1U server oplossing voorzien moest worden van een 3,5" Matrix LCD display. Dit zorgde ervoor dat de oplossing letterlijk op maat gemaakt moest worden.

Resultaat: geen minimale bestelaantallen meer en kortere doorlooptijden

Samen met de klant bedachten we een mooie oplossing. Op onze eigen modificatie afdeling werd een uitsparing voor het display gemaakt. Deze uitsparing werd gemaakt op de frontzijde van het chassis zodat het 3,5" Matrix Display zou passen. Ook het plaatsen van een Xeon moederbord en een audio interface vereiste wat aanpassingen. We hebben hiervoor zelf de backplane aangepast zodat alles netjes binnen de maatvoering blijft. Het voordeel dat de klant ervaart met deze oplossing, is dat er niet meer gewerkt hoeft te worden met minimale bestelaantallen. Waardoor kortere doorlooptijden gerealiseerd kunnen worden.