Cases

Terug naar overzicht

Opname en verwerking van data

Veel Industriële PC’s worden door HPS Industrial geleverd aan de maritieme sector. Zo ook aan een internationaal bedrijf die sterk vertegenwoordigt is op het het gebied van baggeren, offshore energy, inland infra, towage en salvage. De organisatie was op zoek naar een PC oplossing voor opname en verwerking van data.

Processing computers, geschikt voor zware omstandigheden

De klant was op zoek naar een oplossing voor het opnemen en verwerken van survey data. De computers die hiervoor worden gebruikt staan vaak op Hoppers en kleinere survey boten. Deze processing computers worden ingezet onder zware omstandigheden met veel trillingen en invloeden van buitenaf zoals (zout) water. De 3U 19” rackmount PC’s die HPS Industrial leverde, waren het antwoord op de vraag. 

Ook de behuizing wordt aangepast naar de wensen van de klant

Omdat er een aantal data processing kaarten en een videokaart geplaatst moesten worden, hebben we samengewerkt met onze kastenleverancier Chenbro. HPS Industrial ontwikkelde samen met deze leverancier een 19” kast met een hoogte van 3U. Deze kast is helemaal aangepast om het beste resultaat voor de klant te kunnen bereiken. Deze aanpassingen bestonden uit corosie bestendig en een schok- en trillingsvrij chassis. Ook is de kast voorzien van speciale IP 54 fanfilters en een bedrijfslogo.

Wij bouwen de systemen zelf af

Nadat deze aanpassingen waren voltooid, hebben wij de systemen verder afgebouwd met een industrieel ATX moederbord van DFI. Dit moederbord heeft een Core i5 processor, 650Watt Power supply en een passief gekoelde Nvidia VGA kaart.

Door deze oplossing heeft de klant de perfecte oplossing voor zijn specifieke situatie.