Customized

Klant-specifieke systemen en PC-oplossingen

Waarom HPS? 

Eén van de belangrijkste toegevoegde waarden van HPS Industrial is het bouwen en configureren van industriële Pc’s, servers of netwerkoplossingen op klantwens. Dit kan een wens zijn waarbij van tevoren diverse tekeningen en componenten al vast liggen maar veel vaker gebruiken onze klanten de kennis van onze specialisten om samen tot de beste oplossing te komen. Dit noemen we klant-specifieke oplossingen of custom-made of customized solutions.

 

Betrokkenheid en kennis van zaken vormen de basis van onze oplossingen

De basis voor klant-specifieke oplossingen is goed luisteren en overleg, waarbij hoge eisen worden gesteld aan betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor lange termijn. Met onze sales- en technische mensen zorgen we voor de beste oplossing en een goede samenwerking waardoor er een langdurige relatie wordt opgebouwd.

   

Wat is 'klant-specifiek'?

  

  • Samenstellen Box-, Desktop-, Panel PC's en rackmount-servers
  • Een front dat custom made voor jou kan worden gemaakt
  • Extra I/O mogelijkheden
  • Plaatsen netwerk- en/of communicatiekaarten (CAN-bus, ProfiNet etc)
  • Images op klantspecificatie
  • Speciale labeling en/of typenummers mogelijk
  • Lange termijn oplossingen voor de industriële toepassingen die lang leverbaar moeten blijven
  • Specifieke behuizing met 3D-print technologie en eigen ontwerp
  • 19 inch rackmounted server- en storage systemen
  • …deel je wens met ons, dan bespreken we samen de mogelijkheden

 

Operating systems & software.

Wij zij gespecialiseerd in het ontwerpen en uitrollen van Windows 10/11 en Windows 10/11 IoT configuraties. Met onze op maat gemaakte Windows 10/11 IoT installaties kunnen we inspelen op de behoefte van onze klanten en kunnen daarbij meer veiligheid en personalisering bieden. Naast het Windows platform installeren en configureren we ook VMWare en Linux omgevingen.

Naast de standaard OS installaties is het ook mogelijk om een systeem van klant specifieke software te voorzien. We kunnen software die aangeleverd wordt door de klant installeren en eventueel naar wens configureren. Ook is het mogelijk deze software in het image te verwerken zodat deze software altijd standaard geïnstalleerd is op een klant-specifieke installatie.

 

 

 

Wat we verder doen:

 

Testen

Alle systemen die door HPS worden uitgeleverd worden grondig getest in een minimale tijdsduur van 24 uur. Met verschillende software tools worden alle componenten en I/O aansluitingen grondig getest zodat je zeker bent dat je geen defecte items ontvangt.

Quality check

Naast de uitgebreide duurtest, vinden we bij HPS erg belangrijk om er voor te zorgen dat de kwaliteit van de uitlevering nagestreefd wordt. Zo wordt elk onderdeel gecontroleerd op correcte assemblage. Ook worden alle toebehoren gecontroleerd of alles aanwezig is en of elk systeem volgens bouwbeschrijving geassembleerd is. Zo zorgen we dat elk systeem wat uitgeleverd wordt identiek is.

Warmtekast test

Wide temperature range, een van de belangrijkste eigenschappen van een industriële PC. De systemen moeten namelijk kunnen blijven functioneren in verschillende temperatuur omstandigheden. Om de systemen hierop te kunnen testen, maken we gebruik van een warmtekast. Op deze manier kunnen we zo goed als mogelijk de omgeving nabootsen om de hardware grondig te testen. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste hardware voor jouw omgeving.

Cobots Solutions

Bekijken

UPS-systemen

Bekijken

 

Netwerk-Solutions

Bekijken

 

 

 

 

AI-Solutions

Bekijken