Waarom HPS?

3d printer

We beschikken bij HPS over een 3d printer om specifieke onderdelen te kunnen printen en te monteren in het systeem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra montage beugels voor ventilatoren voor het creëren van extra air flow. Samen met u kunnen we bekijken of er speciale wensen zijn en deze doorvoeren.

Labeling/Serienummerregistratie

We zijn in staat om zelf klant specifieke stickers te ontwerpen die vervolgens op de systemen aangebracht worden voor het gemakkelijk verwerken. Denk daarbij aan het bedrijfslogo, persoonlijke serienummers/QR codes of andere gewenste gegevens.

Bouwbeschrijving

Voor veel van onze klanten waar wij regelmatig systemen voor assembleren hebben wij vaste bouwbeschrijvingen in gebruik, hierin worden alle klant specifieke informatie beschreven.

Nette afwerking bekabeling

Al onze systemen worden met de hand geassembleerd door onze ervaren technici. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant en de toepassing van het betreffende systeem.

Maatwerk en eigen werkplaats

De kracht van HPS is het leveren van op maat gemaakte systemen en configuraties, geheel naar de wens van de klant.

A-Merk componenten

Onze systemen en producten worden in de meeste uiteenlopende Industriële omgevingen ingezet onder verschillende omstandigheden

Samenstellen, bouwen & configureren

HPS levert systemen voor oplossingen waarbij hoge eisen worden gesteld aan betrouwbaarheid en beschikbaarheid op de lange termijn.

Cases

GREEFA plukt al jaren de vruchten van een goede samenwerking met HPS Industrial

Het sorteren van groente en fruit kan veel efficiënter dan met de hand en het blote oog. Dat zagen de broers Jacob en Anton de Greef al toen zij in 1952 een eerste automatische sorteermachine ontwikkelden. Inmiddels is GREEFA wereldwijd marktleider op het gebied van deze machines. 

Lees verder

Nieuwe serveroplossing voor de Beeldenfabriek

De beeldkwaliteit van tv’s en computers is in de afgelopen zeven jaar tijd zowat verviervoudigd. Wat betekent dit voor een organisatie die zich bezighoudt met 3D- animatie en -visualisatie? Het antwoord: een enorme productie van data. En die data moet vervolgens ook nog ergens verwerkt en opgeslagen worden.

Lees verder

Hertek zorgt ervoor dat zorgorganisaties 24/7 operationeel zijn

Voor Hertek, een specialist in veiligheid en welzijn voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen, levert HPS Industrial de industriële PC’s voor het Sonevo zorgdomoticaplatform. Hertek heeft een eigen zorgdomoticaplatform ontwikkeld, genaamd Sonevo, en geïmplementeerd bij diverse zorgorganisaties, zoals verpleeg- en verzorgingshuizen.

Lees verder

HPS levert industriële pc’s voor de trackless ETF-voertuigen in Walibi attractie

Als je al eens een ritje hebt gemaakt in de Walibi-attractie Popcorn Revenge, dan vraag je je waarschijnlijk af: hoe kunnen deze sierlijke wagens bewegen zonder rails? De maker van deze interactieve trackless darkride, kan antwoord geven op deze vraag.

Lees verder

Simac Masic kiest voor industriële PC’s van HPS Industrial

In de farmaceutische markt is een stijgende vraag naar controle op honderd procent van de producten die geproduceerd worden. Machinefabrikant Simac Masic, onderdeel van de Simac groep, maakt inspectiesystemen in deze nichemarkt, waarin kwaliteit (uiteraard) van het hoogste belang is. 

Lees verder

HPS Industrial en Supplai maken Gate OCR smart met Artificial Intelligence

De samenwerking tussen ons en Supplai ontstond via onze gezamenlijke klant RMI. Wij hadden Supplai toen al op het oog voor een mogelijke samenwerking vanuit hun distributie van Nvidia Jetson edge devices van Advantech, dus het contact werd snel gelegd. Het bleek een perfecte match. Met succes zette Supplai een compleet nieuw concept voor toegangscontrole (Gate OCR) neer, met hardware van ons. Door middel van Artificial Intelligence (deep learning) worden containernummers uitgelezen. Dit zorgt voor een geautomatiseerde toegangscontrole.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor informatie over de laatste ontwikkelingen en de kansen om jouw proces te optimaliseren.
Van industriële Box- en Panel pc’s, UPS-systemen, Cobots tot onze AI-software oplossingen.

Maatwerkoplossingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel of mail met onze engineers.

033 277 49 05 verkoop@hpsindustrial.nl

Erik